מדיניות פרטיות

זוהי מדיניות הפרטיות ואבטחת המידע של ניק אקדמי (Nick Academy), אשר נמצאת בבעלות, שליטה ותפעול של KFFE Kids fun Exploration Experience Ltd. 

KFFE Kids Fun Exploration Experience Ltd. (“KFEE”, “אנחנו”, “שלנו” או “החברה”) מכבדת את הפרטיות של לקוחותיה, שותפיה, עובדיה, משתמשי יישומים ניידים ומבקרים באתר, והוא מחויב הגנה על המידע האישי שאתה חולק איתנו עליך או על ילדים/ילדים המשויכים לחשבון Nick Academy שלך (אלו וכל אחד אחרים לגביהם אנו אוספים נתונים אישיים, הם ביחד מכונה “לָקוּחַ” אוֹ “אתה” אוֹ “נושאי נתונים”).

ניק אקדמי הינה אפליקציה מבוססת מובייל עבור ילדים בגילאי 6-12, אשר מטרתה ללמד אותם מגוון רחב של תכנים לימודיים דרך שילוב של משחקים ותוכן פדגוגי (ה-"אפליקציה"). לצד האפליקציה, ניק אקדמי מציעה גם לוח בקרה להורים המבוסס על אתר אינטרנט, אשר מאפשר להם לעקוב אחר התקדמות הילד/ה שלהם באפליקציה ולגשת לתוכן חינוכי-הורי אחר (ה- "אתר"/"לוח בקרה להורים") (יחד יקראו כ- "שירותים"/פלטפורמת ניק אקדמי").

מדיניות זו ("מדיניות הפרטיות") מסבירה את סוגי המידע שאנו אוספים מכם או ילדיכם, שאנו מקבלים בנוגע אליכם או שאתם עשויים לספק במהלך שימושכם בשירותינו, בעסקאות, וועידות, בעת ביקורכם באתר האינטרנט שלנו וכאשר אתם או ילדיכם משתמשים באפליקציה שלנו. אנו מתנהלים בשקיפות בנוגע לשיטות איסוף המידע שלנו, השימוש בו ועיבודו, וכן אנו מתארים שיטות אלו במדיניות הפרטיות הזו. אנא קראו את האמור במסמך זה בעיון, כדי להבין את השיטות שאנו עושים בהן שימוש בנוגע למידע האישי שלכם ועל הדרך שבה אנו משתמשים בו.

למטרות הרגולציה הכללית להגנת המידע של האיחוד האירופי (ה- “GDPR”) וכן חוקי פרטיות רלוונטיים אחרים, KFFE משמשת כבעלת השליטה במידע ("בעלת השליטה") בכל הנוגע לנתונים האישיים של מוסרי המידע שלנו.

  1. איזה מידע אנו אוספים?

תמצית: אנו אוספים קטגוריות שונות של מידע אישי כדי לעמוד בהתחייבויות החוזיות שלנו, וכן כדי לעמוד באינטרסים לגיטימיים שונים, כמו מניעת הונאות ושיווק. חלק מהמידע שאנו אוספים יהיה אנונימי כדי לתרום למחקר חינוכי הקשור לילדים.

אנו אוספים מידע בנוגע אליכם וילדיכם הקשור לעסקאות שלכם עמנו, או הקשור לעיבוד נתונים עבור לקוחותינו. כמו כן, אנו אוספים מידע בנוגע לעובדים שלנו ולמבקרי אתר האינטרנט והאפליקציה. סוג אחד של נתונים שאנו אוספים אינו ניתן לזיהוי ואנונימי ("מידע לא אישי"). כמו כן, אנו אוספים כמה קטגוריות של מידע אישי ("מידע אישי"), כמתואר מטה.

מידע אישי הנאסף על-ידינו כולל כל סוג של פרטים אישיים אשר מועברים במודע ובהסכמה על-ידיכם דרך השימוש באתר שלנו, כולל לוח הבקרה להורים (כמתואר מטה), דרך הרישום שלכם באפליקציה שלנו, דרך השימוש של הילד/ים שלכם באפליקציה שלנו, דרך הדואר האלקטרוני, או דרכים אחרות אשר דרכן אתם מתקשרים עימנו.

מידע אישי הנאסף ממשתמשים מבוגרים (הורים/אפוטרופוס) כולל לרוב: כתובת דואר אלקטרוני, שם משתמש וסיסמה, ומידע אחר אשר אתם מוסרים ל-KFFE.

נבקש את תשומת ליבכם לעובדה שכאשר משתמשים מבצעים רכישות באפליקציה או רוכשים מנוי, הנתונים מעובדים על-ידי חנות האפליקציות הרלוונטית אשר מתפקדת כנאמן עצמאי. אנו לא משתפים מידע אישי עם חנויות האפליקציות. חנות האפליקציות הרלוונטית (לדוג' Google או Apple) מהווה נאמן מידע נפרד.

לאחר שאתם מקימים חשבון עבור אדם מבוגר בניק אקדמי, אנו אוספים מכם בנוסף גם מידע בנוגע לילד/ה אשר מאושר/ת להשתמש בפלטפורמה, וזאת כדי ליצור תת-חשבון עבור ילדכם. הדבר תקף גם עבור מספר ילדים במידה ותבחרו לאשר יותר מילד/ה אחד/ת. הנתונים הללו כוללים את שם הפרופיל של ילדכם ושנת הלידה, אשר ישמשו לצורך התאמת האפליקציה לגיל ילדכם.

בעוד שהאפליקציה מספקת מספר מוגבל של פעילויות חינמיות עבור ילדים לפני ההרשמה, לא נאסף אף מידע אישי בשלב הזה. שימו לב שכל תת-חשבון של הילד/ה מקושר לחשבון של מבוגר, וילדכם לא יהיה יכול לקבל גישה לפלטפורמה המלאה של ניק אקדמי. בנוסף, הפרטים האישיים של ילדכם לא ייאספו לפני שהמבוגר יירשם ויתחבר לפלטפורמה.

בהקשר זה, אנו מכירים בעובדה שהחוק האמריקני להגנת פרטיות ילדים באינטרנט (“COPPA”) אוסר על ספקי שירות ברשת האינטרנט לאסוף ביודעין מידע אישי מילדים מתחת לגיל 13 ללא הסכמת הורים מאומתת ("הסכמה"). הסכמה כזו תיאסף מהמשתמשים המבוגרים על-ידי הרשמתם לפלטפורמה, דרך הטמעה של כלים מתאימים לווידוא הגיל.

כמו כן, יש לשים לב שפלטפורמת ניק אקדמי לא תאפשר לילדכם להפוך את המידע שלו/שלה זמין לציבור הרחב.

לאחר ההרשמה וההתחברות שלכם, כאשר ילדכם ישתמש באפליקציה, ייאסף מידע אישי נוסף בנוגע לפעילויות של הילד/ה באפליקציה, כולל התמונה האישית המייצגת (אוואטאר) וכן ביצועים, הישגים וניתוחי שימוש, כמו התקדמות ילדכם בכל נושא ליבה, סטטוס השלמת קורס ומשחק, פרסים, זמן שימוש יומי, סך כל זמן השימוש באפליקציה, רמה ומספר הקורסים והפעילויות שהושלמו.

הנתונים הללו בנוגע לביצועים של הילד/ה יופיעו בלוח הבקרה להורים כדי לעזור לכם לעקוב אחר ביצועי ילדיכם. בנוסף, הנתונים הללו יאפשרו לנו לבצע התאמות אישיות ופרסונליזציה של האפליקציה לצרכי הלמידה של ילדיכם והעדפותיו.

בנוסף, אנו אוספים הודעות שאתם שולחים לילדיכם דרך לוח הבקרה להורים. ההודעות הללו יהיו מבוססות על תבניות מוגדרות מראש, וניתן לאתר אותן ולנהל אותן בתיבת הדואר הנכנס של לוח הבקרה להורים.

כמו כן, אנו עשויים לאסוף מידע לגבי המיקום הגאוגרפי (ברמת עיר ומדינה) של המכשיר הדיגיטלי אשר דרכו נעשה שימוש בפלטרפורמת ניק אקדמי.

אין לכם כל התחייבות חוקית לספק כל סוג של מידע ל-KFFE, אך יחד עם זאת, אנו דורשים מידע מסויים כדי לבצע התקשרויות או לספק כל סוג של שירות. אם תבחרו שלא לספק לנו מידע מסוים, יכול להיות שלא נוכל לספק לכם את חלק השירותים או כולם.

כאשר אתם יוצרים איתנו קשר או שולחים בקשות למידע או תמיכה דרך לוח הבקרה להורים, האפליקציה, הדואר האלקטרוני ועוד, KFFE תאסוף נתונים, כולל השם שלכם, מספר הטלפון, כתובת הדואר האלקטרוני, מדינה או מידע אחר שתספקו. KFFE עושה שימוש במידע זה כדי להציע את שירותיה ולספק תמיכה.

  1. כיצד אנו אוספים את המידע האישי שלכם דרך שירותי KFFE?

תקציר: אנו אוספים מידע אישי אשר נדרש כדי לספק שירותים כאשר אתם נרשמים, או כאשר אתם מעניקים לנו מידע שכזה בפגישות או וועידות, על-ידי הקלדתו בצורה ידנית או אוטומטית, במהלך תהליך ההרשמה לחשבון של ניק אקדמי ולתתי-חשבון של ילדים, או כאשר הינכם מתקשרים איתנו בדרך כל-שהיא. כמו כן, אנו אוספים מידע אישי כאשר אתם יוצרים קשר לקבל תמיכה, כאשר במקרה זה אנו אוספים את המידע שהינכם מספקים לנו.

כמו כן, אנו אוספים מידע אישי דרך השימוש שלכם באתר האינטרנט ובאפליקציה שלנו. במילים אחרות, כאשר אתם משתמשים בלוח הבקרה להורים, או כאשר אתם או ילדכם משתמשים באפליקציה שלנו, אנו יודעים על כך ואוספים ומתעדים את המידע הנוגע לשימוש מסוג זה, בין אם בצורה עצמאית או בסיוע שירותי צד-שלישי כמפורט מטה. זה כולל מידע טכני והתנהגותי, כמו כתובות הפרוטוקול האינטרנטי של המשתמש (IP) שנעשה בהן שימוש כדי לחבר את המכשיר שלכם לאינטרנט, את מען המשאבים האחיד (URL), מערכת ההפעלה, סוג הדפדפן, סוגי הפלאג-אין של הדפדפן, פרק הזמן שבו המשתמש ביקר באתר האינטרנט, שיטות שנעשה בהן שימוש כדי לעזוב את אתר האינטרנט, וכל מספר טלפון שנעשה בו שימוש כדי להתקשר למספר שירות הלקוחות שלנו. כמו כן, אנו עשויים למקם עוגיות (Cookies) ותגיות פיקסל על דפדפני האינטרנט שלכם במהלך השימוש שלכם בפלטפורמה שלנו (ראו את פרק 'עוגיות' מטה). אולם, שימו לב שכלי טרגטינג (Targeting) ושיווק לא יוטמעו באפליקציה.

  1. מהן המטרות שלשמן אנו אוספים מידע אישי?

תמצית: אנו מעבדים מידע אישי כדי לספק שירותים ולעמוד בהתחייבויות שלנו, להגן על זכויותינו ולנהל את העסק שלנו.

אנו נעשה שימוש במידע האישי כדי לספק ולשפר את שירותינו ללקוחותינו, לילדיהם של לקוחותינו ואחרים, וכן כדי לעמוד בהתחייבויות החוזיות, האתיות והחוקיות שלנו. אנו שואפים להבטיח שכל המידע האישי שאנו מעבדים יהיה מדויק, שלם ורלוונטי למטרות שצוינו, כולל, לדוגמה:

עיבוד מידע אשר הכרחי לביצוע של חוזה שהינכם צד לו, או כדי לנקוט בצעדים לבקשתכם לפני כניסה לחוזה:

  • ביצוע המחויבויות שלנו העולות מכל חוזה ביניכם לבין KFFE ו/או חוזים אחרים עם KFFE וכדי לספק לכם את המידע, התמיכה והשירותים שביקשתם מ-KFFE.

אלו כוללים, בפרט, עיבוד של מידע אישי כדי לאפשר לנו לספק את השירותים. לדוגמה, פרטי ההתחברות שלכם ופרטי המכשיר ישמשו לצורך הצגת תוכן; תאריך הלידה של ילדכם ישמש לצורך התאמת האפליקציה לרמת הגיל של ילדכם. באופן דוגמה, ביצועי האפליקציה של ילדכם יאפשרו לנו לעזור לכם לעקוב אחר ביצועי ילדכם דרך לוח הבקרה להורים, וכן להתאים ולבצע פרסונליזציה של האפליקציה לצרכי הלמידה של ילדכם והעדפותיו.

בהקשר זה, שימו לב שמידע הנוגע לילדים נאסף כדי לקיים את ההסכם בין KFFE להורי/אפוטרופוס הילד/ה, ומידע שכזה ייאסף רק לאחר שההורה/אפוטרופוס יסכים לתנאי השימוש על-ידי הרשמה לפלטפורמה, ולאחר שיוצר תת-חשבון עבור הילד/ה.

עיבוד שהינו הכרחי עבור האינטרסים הלגיטימיים של KFFE או של צד שלישי כדי להעניק שירותים יעילים ומגוונים עבור הלקוחות, כאשר האינטרסים הללו אינם נמצאים בסתירה עם הזכויות הבסיסיות והאינטרסים שלכם או של ילדכם:

  • הבאה לידיעתכם בנוגע לשינויים בשירותים שלנו ו/או למבנה התשלומים שלנו;
  • קבלת משוב בנוגע לשירותים שלנו;
  • מעקב אחר השימוש בפלטפורמה והשירותים כדי לאפשר לנו לבצע בהם אופטימיזציה;
  • יצירת קשר עמכם בצורה אלקטרונית עם תוכן חינוכי להורים, מידע מסחרי ושיווקי בנוגע לפיצ'רים חדשים, אירועים או שירותים נוספים המוצעים על-ידי KFFE אשר עשויים לעניין אתכם, כולל במיקומים אחרים. שימו לב שאנו לא ניצור קשר עם ילדכם עם כל מידע שיווקי, ולא נשתמש במידע האישי שלהם למטרות שיווקיות;
  • ביצוע אנונימיזציה של הנתונים האישיים של ילדכם כדי לבצע מחקר הקשור להשפעה החינוכית של הפלטפורמה ולמטרות מחקריות-חינוכיות אחרות;
  • למטרות אבטחה, זיהוי ואימות הגישה שלכם לאזור ההתחברות.

עיבוד שהינו הכרחי לעמידה במחויבות החוקית שאליה נתונה KFFE:

  • מטרות ציות וביקורת ספרים, כמו עמידה במחויבויות הדיווח שלנו באזורי שיפוט שונים, פעילות נגד הלבנת כספים, מחויבויות הקשורות למיסוי, ולמניעת פשע והעמדה לדין הקשורים לצוות שלנו, לקוחות, ספקי שירות, מתקנים, ועוד;
  • אם יהיה צורך, אנו נשתמש במידע האישי כדי לאכוף את תנאי השימוש שלנו, מדיניות והסכמים משפטיים, כדי לציית לצווי והחלטות בית משפט ולסייע לסוכנויות אכיפת חוק כנדרש לפי חוק, כדי לאסוף חובות, למנוע מעשי הונאה, הפרות, גניבת זהות וכל מקרה אחר של שימוש לרעה בשירות, וכדי לנקוט בפעולות בכל מחלוקת ותביעה משפטית.

  1. שיתוף מידע עם צד שלישי

תקציר: אנו משתפים מידע אישי עם ספקי השירות שלנו, שותפים, חברות בת ורשויות במידת הצורך.

אנו מעבירים נתונים אישיים על משתמשים מבוגרים וילדים ל:

חברי הקבוצה שלנו: החברים כוללים נציגים עצמאיים או תאגידיים של KFFE, וכל חבר/ה בקבוצה שלנו, משמע חברות הבת שלנו- בין אם בבעלות מלאה או חלקית של KFFE, וכן חברות בבעלות משותפות.

צד שלישי. אנו מעבירים את הפרטים האישיים לצד שלישי במגוון רחב של נסיבות. אנו משתדלים לוודא שאותם גורמים משתמשים במידע שלכם רק במידת הצורך כדי לבצע את משימותיהם, וכן אנו מוודאים שקיים עימם חוזה כדי לשלוט על עיבוד המידע שלהם בשמכם. גורמים אלו, הנקראים צד שלישי, כוללים שותפים עסקיים, ספקים, שותפים כלליים, סוכנים ו/או קבלני משנה אשר מוציאים לפועל כל הסכם שאנו נכנסים אליו עמכם. הם מסייעים לנו במתן השירות שאנו מציעים, מעבדים עסקאות, ממלאים בקשות למידע נוסף, מקבלים ושולחים הודעות, מנתחים מידע, מעניקים שירותי IT ושירותים תומכים אחרים או משימות אחרות מעת לעת. גורמים אלו עשויים לכלול גם ספקי ניתוח נתונים ומנועי חיפוש אשר מסייעים לנו בשיפור ואופטימיזציה של האפליקציה, אתר האינטרנט והשיווק שלנו.

יש לשים לב שהנתונים האישיים של ילדכם לא יועברו לכל גורם צד שלישי למטרות שיווק או קידום. פרסום של צד שלישי וכלי טרגוט (Targeting) יכולים להיות מוטמעים אך ורק באתר האינטרנט של ניק אקדמי ובלוח הבקרה להורים, ואלו לא יעשו שימוש בנתונים האישיים של ילדכם.

גורמי צד שלישי עשויים לכלול גם מכוני מחקר או גופים אקדמיים אשר עשויים לסייע לנו לבצע ניתוחים של ביצועי הילד/ה שאנו אוספים באפליקציה עבור מחקרים חינוכיים הקשורים לילדים, או כדי לבצע הערכה ושיפור של השירותים. מידע אישי אשר נעשה בו שימוש למטרות מחקר יעבור תהליך של מחיקת פרטים אישיים טרם העברתו לצד שלישי שכזה.

מעת לעת, אנו מוסיפים או מסירים ספקי צד שלישי. נכון לעכשיו, השירותים אשר מסופקים על-ידי ספקי צד שלישי אשר אליהם אנו מעבירים או מתכננים להעביר מידע אישי, כוללים, בין היתר, את הספקים הבאים:

  • ניתוח נתונים של אתר האינטרנט, לוח הבקרה להורים ושל האפליקציה;
  • שירותי ניהול מסמכים ושיתוף;
  • כרטיסי תמיכה בלקוח;
  • שירותי מסד נתונים מבוססי אתר אינטרנט וענן;
  • תוכנת שימור לקוחות;
  • אבטחת מידע, גיבוי מידע ומערכות לבקרת גישה למידע;
  • עורכי הדין שלנו, רואי חשבון, תוכנות עסקיות סטנדרטיות ושותפים.

שירותי הצד השלישי העיקריים שאנו משתמשים בהם מופיעים מטה. למידע נוסף, אנא בדקו את מדיניות הפרטיות של השירות הרלוונטי.

בנוסף, אנו נחשוף את הפרטים האישיים שלכם לגורמי צד שלישי, במידה וחלק או כל החברות או הנכסים שלנו יירכשו על-ידי אותם גורמים, כולל באמצעי של מיזוג, רכישת מניות, רכישת נכסים או כל עסקה דומה, כאשר במקרה כזה הנתונים האישיים יהוו חלק מהנכסים המועברים. באופן דומה, אנו נעביר מידע אישי לגורמי צד שלישי במידה ותחול עלינו חובה לחשוף או לשתף את המידע האישי שלכם, כדי לציית לכל מחויבות חוקית או חשבונאית, בתהליך משפטי או רגולטורי או חקירה, או כדי לאכוף או ליישם את התנאים שלנו או הסכמים אחרים עמכם או עם גורם צד שלישי; או כדי להגן על זכויות, נכסים או הבטיחות של KFFE, לקוחותינו או אחרים. זה כולל החלפת מידע עם חברות וארגונים אחרים למטרות של הגנה כנגד הונאה , הפחתת סיכוני אשראי ומניעת פשעי סייבר.

למען הסר ספק, KFFE יכולה להעביר או לחשוף מידע לא אישי לגורמי צד שלישי בהתאם לשיקול דעתה.

בהתאם למצוין לעיל, כאשר משתמשים מבצעים רכישות באפליקציה או כאשר הם רוכשים מנויים, העסקאות מטופלות על-ידי חנות האפליקציות הרלוונטית אשר משמשת במקרה כזה כנאמן עצמאי. אנו לא משתפים מידע אישי עם חנויות האפליקציות. חנות האפליקציות הרלוונטית (דוגמת Google או Apple) מהווה נאמן מידע נפרד.

  1. היכן אנו מאחסנים את המידע שלכם?

תמצית: אנו מאחסנים את המידע האישי שלכם במספר מיקומים בפריסה גלובלית.

אנו מאחסנים את הנתונים האישיים שלכם על שרתים אשר נמצאים בבעלות או בשליטה של KFFE, או אשר מתופעלים על-ידי גורמי צד שלישי בשמה של KFFE, על-ידי ספקי שירותי ענן בעלי מוניטין (ראו את הפסקה הבאה בנוגע להעברות בין-לאומיות).

  1. העברות מידע בין-לאומיות

תמצית: אנו מעבירים מידע אישי בין, ולאזור הכלכלי האירופי, ארה"ב, ישראל ומקומות אחרים, תוך שימוש באמצעי זהירות מתאימים.

נתונים אישיים באיחוד האירופי ובבריטניה מועברים, מאוחסנים ומעובדים במקום שנמצא מחוץ לאזור הכלכלי האירופי (EEA). זה כולל העברה למשרד הראשי שלנו בישראל, תחום שיפוט אשר נקבע כהולם על-ידי וועדת האיחוד האירופי, וכן לארה"ב, אשר נכון לעכשיו לא נחשבת כהולמת. כאשר המידע שלכם מועבר מחוץ ל-EEA, אנו ננקוט בכל הצעדים הדרושים בגדר הסביר כדי להבטיח שהמידע שלכם מטופל באמצעי הזהירות המתאימים, כולל כניסה להסכמי הגנת מידע אשר דורשים ממקבלי המידע להיצמד לחוקי הגנת מידע ואבטחת מידע מתאימה. העברות לישראל מבוצעות בהתאם לקביעת ההלימה של וועידת האיחוד האירופי. העברות לארה"ב מבוצעות בהתאם לסטנדרט החוזים אשר פורסמו על-ידי וועידת האיחוד האירופי, או על בסיס ההסכם. למידע נוסף בנוגע לאמצעי הזהירות הללו, אנא צרו איתנו קשר בהתאם לכתוב מטה.

אנו מעבירים מידע אישי למיקומים הנמצאים מחוץ ל-EEA, כולל ובפרט לארה"ב וישראל, למטרות הבאות:

  • אחסון או גיבוי מידע;
  • כדי לאפשר לנו לספק לכם את השירותים ולעמוד בהסכם שלנו עמכם;
  • למלא כל מחויבות חוקית, חשבונאית, אתית או ציות אשר דורשים מאיתנו לבצע את ההעברה;
  • לקדם את הפעילות של חברות הקבוצה שלנו, כאשר פעולת ההעברה נמצאת באינטרסים הלגיטימיים שלנו ולאחר שהסקנו כי ביצוע ההעברה לא תעמוד בסתירה עם זכויותיכם;
  • לשרת את לקוחותינו בתחומי שיפוט שונים;
  • לתפעל את השותפים שלנו בצורה יעילה ומיטבית.
  1. שימור מידע

תמצית: אנו משמרים מידע בהתאם למדיניות שימור המידע שלנו, כנדרש מאיתנו כדי לעמוד במחויבויות שלנו, להגן על זכויותינו ולנהל את העסק שלנו.

KFFE תבצע שימור של נתונים אישיים אשר אותם היא מעבדת רק לפרק הזמן הנדרש בהתאם לשיקול דעתנו, כדי לספק את השירותים ובהתאם לנדרש על מנת לעמוד במחויבויות המשפטיות והאחרות, כדי לפתור סכסוכים ולאכוף הסכמים. בנוסף, אנו נבצע שימור מידע אישי כדי לציית לכל חובה חשבונאית ועסקית.

כאשר חשבון נסגר או אינו פעיל במשך 3 שנים, המידע האישי שלך יימחק או יעבור אנונימיזציה. באופן דומה, חלק מהמטא-נתונים ומידע סטטיסטי בנוגע לשימוש בשירותים שלנו, אינם נתונים להליכי מחיקה במדיניות זו, ואלו יישמרו על-ידי KFFE. אנו לא נוכל לזהות אתכם מהמידע הזה. חלק מהמידע יישמר על-ידי השרתים של ספקי השירות שלנו, עד מחיקתו בהתאם למדיניות הפרטיות ומדיניות השימור שלהם עד שייכתבו נתונים חדשים במקומם.

  1. איסוף נתונים ועוגיות משירותים ואתרי אינטרנט

תמצית: בכפוף להסכמתכם, אנו ממקמים עוגיות (Cookies) במכשירכם. הינכם יכולים לשלוט על השימוש בעוגיות דרך כלי ניהול העוגיות באתר האינטרנט שלנו, או דרך המכשיר שלכם והדפדפן.

KFFE עושה שימוש בעוגיות, תגיות פיקסל וצורות אחרות של זיהוי ואחסון מקומי (נקראים יחד בזאת כ "תגיות/קבצים") כדי להבדיל ביניכם לבין משתמשים אחרים בפלטפורמה. זה מסייע לנו להעניק לכם חוויית משתמש טובה כאשר הינכם גולשים בפלטפורמה, וכן מאפשר לנו לשפר את אתר האינטרנט שלנו, הפלטפורמה והשירותים.

במקרים רבים, התגיות/קבצים הללו נופלים בתוך כמה קטגוריות: (א) אלו אשר הכרחיות לפעילות או לשירותים שהינכם מבקשים או להעברה של תקשורת (תגיות/קבצים של פונקציונליות); (ב) אלו אשר אנו משתמשים בהם כדי לבצע מדדי ביצועי אתר אינטרנט ומטריקות (תגיות/קבצים של ניתוח) ו-(ג) כל השאר (מעקב ברשת של אתרי אינטרנט אחרים, פרסום, ועוד) (תגיות/קבצים אחרים).

תגיות פונקציונליות הינן הכרחיות עבורנו, כדי לאפשר לנו לספק את השירותים. כל התגיות/קבצים האחרים ימוקמו על המכשיר שלכם אך ורק בכפוף להסכמתכם, ויהיו ניתנים לניהול דרך כלי ניהול העוגיות.

שימו לב שתגיות/קבצים אלו לא יעשו שימוש בפרטים האישיים של ילדכם למטרות פרסום, שיווק, טרגוט, או מטרות מעקב/קידום אחרות.

דפדפני האינטרנט מאפשרים לכם לשנות את הגדרות העוגיות שלכם, לדוגמה לחסום סוג מסוים של עוגיות או קבצים. בהתאם לכך, באפשרותכם לחסום עוגיות על-ידי הפעלת ההגדרה בדפדפן שלכם, אשר מאפשרת לכם לסרב לחלק או לכל העוגיות. יחד עם זאת, אם תשתמשו בהגדרות הדפדפן שלכם כדי לחסום את כל העוגיות, יכול להיות שלא יהיה באפשרותכם לגשת לכל או לחלק מאתר האינטרנט, מאחר וחלק מהעוגיות עשויות להיות עוגיות פונקציונליות. למידע נוסף בנוגע למחיקה או חסימה של עוגיות, אנא בקרו בכתובת:https://www.aboutcookies.org/how-to-delete-cookies/

כדי לצפות ברשימת העוגיות שאנחנו עושים בהן שימוש באתר האינטרנט שלנו, אנא בדקו את הגדרות הדפדפן שלכם (בקרו בכתובת הבאה להוראות:https://www.wikihow.com/View-Cookies) או הצג את כלי ניהול העוגיות שלנו.

  1. אבטחה ואחסון מידע

תמצית: אנו מתייחסים לאבטחת מידע ברצינות רבה, משקיעים במערכות אבטחה ומכשירים את הצוות שלנו בנושא. במקרה של פרצת אבטחה, אנו נודיע לאנשים הרלוונטיים בהתאם לחוק.

אנו עושים מאמצים רבים בהטמעה, אכיפה ותחזוקה של אבטחת המידע האישי שאנו מעבדים. KFFE מטמיעה, אוכפת ומתחזקת אמצעי אבטחה, טכנולוגיות ומדיניות כדי למנוע גישה לא מורשית או מקרית, או השחתה, אובדן, שינוי, שימוש או חשיפה של מידע אישי. בנוסף, אנו נוקטים צעדים כדי לוודא את הציות של המדיניות על בסיס קבוע. אנו עושים שימוש בהצפנת אבטחת שכבת התעבורה (SSL) בהתאם לסטנדרט התעשייתי כדי להעביר מידע אישי. בנוסף, אנו נוקטים בצעדים בהתאם לסטנדרט התעשייתי די להבטיח שאתר האינטרנט, האפליקציה והשירותים שלנו הינם בטוחים לשימוש. אמצעי אבטחה אחרים כוללים, בין היתר, חומות אש ובקרות גישה פיזיות לבניינים ומסמכים.

יחד עם זאת, יש לקחת בחשבון שאין אמצעי אבטחת מידע שהם מושלמים ולא ניתנים לחדירה, ואנו לא נוכל להבטיח שלא תתקיים גישה לא מורשית, דליפות, וירוסים ופרצות אבטחת מידע אחרות.

בתוך KFFE, אנו מגבילים את הגישה למידע אישי לאנשי הצוות אשר: (א) צריכים גישה די להבטיח ש-KFFE תמלא את מחויבויותיה והסכמיה, ובהתאם למתואר במדיניות הפרטיות, ובנוסף, (ב) אשר עברו הכשרה תקופתית מתאימה בנוגע לדרישות עיבוד המידע האישי והטיפול בו, וכן, (ג) אשר נמצאים תחת מחויבויות שמירת סודיות, כנדרש תחת החוקים הרלוונטיים.

KFFE תפעל בהתאם למדיניות שלה ולחוק הרלוונטי כדי להודיע במהירות האפשרית לרשויות הרלוונטיות ולמוסרי המידע במקרה שהמידע האישי אשר מעובד על-ידי KFFE נאבד, נגנב, או כאשר נעשה שימוש לא מורשה לגשת אליו, בהתאם לחוק הרלוונטי ובהתאם להנחיה של רשות מוסמכת. KFFE תפעל במהירות האפשרית על-מנת לנקוט באמצעים תרופתיים סבירים למקרה כזה.

  1. זכויות מוסרי המידע

תמצית: בתלות בחוק הרלוונטי הנוגע למידע האישי שלכם, עשויות להיות לכם זכויות שונות בהיותכם מוסרי מידע, כמו זכויות לגשת, למחוק ולתקן מידע אישי. אנו נכבד כל בקשה חוקית לקיום זכויות אלו.

מוסרי מידע אשר ה-GDPR תקף לגביהם, מחזיקים בזכויות תחת ה-GDPR וכן חוקים מקומיים, כולל, בנסיבות שונות, זכויות לניידות מידע, זכויות לגשת למידע, לתקן מידע, להתנגד לעיבודו ולמחוק מידע. מובהר בזאת, למען הסר ספק, שכאשר מידע אישי מסופק על-ידי הלקוח שהוא המעסיק של מוסר המידע, זכויות מוסר המידע יושפעו דרך אותו לקוח שהו המעסיק של מוסר המידע. בנוסף, זכויות מוסר המידע לא ימומשו בצורה שאינה תואמת לזכויות עובדי וצוות KFFE, לזכויות הקנייניות של KFFE וזכויות של גורמי צד שלישי. ככאלו, הפניות עבודה, סקירות, התכתבויות פנימיות והערכות, מסמכים ורשימות, כולל מידע קנייני או צורות של קניין רוחני, לא יהיו ניתנים לגישה או להימחק או לעבור שינוי על-ידי מוסרי המידע. בנוסף, לא ניתן לממש זכויות אלו כאשר הן נוגעות לנתונים שאינם נמצאים בצורה מובנה, דוגמת התכתבויות בדואר אלקטרוני, או במקרים פטורים אחרים. אם עיבוד המידע מתבצע בהסכמה, למוסרי המידע ישנה הזכות למשוך את הסכמתם.

תחת חקיקה נוספת, דוגמת חוק הגנת הפרטיות המקוונת של הילדים (“COPPA”), מוסרי המידע עשויים להחזיק בזכויות דומות, כמו זכות ההורים לבחון את המידע האישי של ילדיהם או לבקש את מחיקתו, ולסרב לאשר את המשך איסוף המידע על הילד/ה או השימוש בו.

מוסר מידע אשר מבקש לשנות, למחוק או לקבל את המידע האישי שלנו, רשאי לעשות כן על-ידי יצירת קשר עם KFFE( privacy@nick.academy ).יש לשים לב ש-KFFE עשויה להוציא לפועל תהליך של זיהוי מוסר המידע המבקש לממש את זכויותיו. KFFE עשויה לשמור את הנתונים של זכויות אשר מומשו לטובת דרישות הציות וביקורת הספרים. לתשומת לב, נתונים אישיים יכולים להימחק או להישמר בצורה מקובצת ללא שמירה על קשר לגורמים מזהים או מידע אישי, בתלות ביכולת הטכנית המסחרית. מידע שכזה עשוי להמשיך ולהיות בשימוש על-ידי KFFE.

מוסרי מידע באיחוד האירופי מחזיקים בזכות להגיש תלונה עם הסמכות הרלוונטית להגנת המידע במקום מגוריהם. אם הסמכות לא תצליח להתמודד עם התלונה, יש לכם את הזכות לקבלת תרופה משפטית אפקטיבית.

  1. כללי

קטינים. אנו לא אוספים מידע או נתונים מילדים מתחת לגיל 16 או בנוגע אליהם באופן מודע, ללא הסכמת הוריהם, וכן אנו לא מאפשרים, באופן מודע, לילדים מתחת לגיל 16 להירשם לפלטפורמת ניק אקדמי או להשתמש באפליקציה ללא הסכמה הורית.

במהלך ההרשמה לפלטפורמה, אנו עושים שימוש בכלים מתאימים לווידוא גיל הנרשמם כדי להבטיח שרק מבוגרים יהיו יכולים לפתוח חשבון.

בעוד שהאפליקציה מעניקה מספר מוגבל של פעילויות חינמיות עבור ילדים לפני ההרשמה, אף מידע אישי לא נאסף בשלב זה. כמצוין לעיל, כל תת-חשבון של ילד/ה מקושר לחשבון של מבוגר, וילדיכם לא יהיה יכול לקבל גישה לפלטפורמה המלאה של ניק אקדמי, וכן נתוני ילדכם לא ייאספו לפני הרשמת אדם מבוגר והתחברותו לפלטפורמה.

אם הינכם מתחת לגיל 16, אין לבצע הרשמה או לנסות ולבצע הרשמה לפלטפורמת ניק אקדמי, ואין לשלוח לנו כל מידע הנוגע אליכם ללא הסכמת הורה/אפוטרופוס. במידה ונמצא שאספנו או שנשלח אלינו מידע אישי המגיע מילד מתחת לגיל 16 ללא ההרשאות המתאימות, אנו נמחק את המידע האישי הזה במהירות האפשרית במסגרת הסביר, ללא כל אחריות מצידה של KFFE. אם הינכם מאמינים שאספנו מידע או שנשלח אלינו מידע מקטין מתחת לגיל 16, אנא צרו איתנו קשר בכתובת: privacy@nick.academy בהקדם האפשרי.

שינויים למדיניות הפרטיות. תנאי מדיניות הפרטיות הזו מסדירים את השימוש בשירותים, אתרי האינטרנט וכל מידע שייאסף בהקשר אליהם. KFFE רשאית לשנות או לעדכן את מדיניות הפרטיות הזו מעת לעת. הגרסה העדכנית ביותר של מדיניות הפרטיות הזו תהיה זמינה בכתובת: https://nick.academy/privacy-policy .השינויים למדיניות הפרטיות הזו הינם אפקטיביים בהתאם לתאריך ה-"עדכון האחרון", והמשך שימושכם בשירותינו יהווה הסכמה אקטיבית של השינויים והתנאים של מדיניות הפרטיות.

KFFE שואפת לעבד רק מידע הולם, מדויק ורלוונטי המוגבל לצרכים ולמטרות שלשמם הוא נמסר. כמו כן, החברה שואפת לאחסן את המידע לפרק זמן אשר הכרחי לעמידה במטרות שלשמן הוא נאסף, KFFE אוספת מידע הקשור אך ורק למטרות חוקיות מסוימות, והינה מעבדת מידע אך ורק בהתאם למדיניות הפרטיות הזו. המדיניות ושיטות העבודה שלנו מתפתחות ומשתפרות באופן מתמיד, ואנו מזמינים אתכם למסור כל הצעה לשיפור, לשאול שאלות, לשלוח תלונות או הערות בנוגע למדיניות פרטיות זו. הנכם מוזמנים ליצור איתנו קשר (ראו מטה) ואנו נעשה מאמצים להגיב במסגרת זמן סבירה.

ניתן ליצור קשר עם הממונה על הגנת הפרטיות (DPO),
MyEDPO, בכתובת: privacy@nick.academy

הפרטים שלנו:
KFFE Kids Fun Exploration Experience Ltd. 10 Nahalat Yitzhak
נחלת יצחק 10, תל אביב

*    *    *    *    *
עודכן לאחרונה: 22 למאי, 2022